Naprapatbehandling

En naprapatbehandling hos oss börjar med att du får berätta om dina besvär, därefter undersöker vi dig och diagnostiserar ditt besvär. För än då kan vi starta din behandling, där vi använder oss av manuella tekniker såsom manipulation, mobilisering, töj, massage och dry needling (en nålbehandlings form), det som behövs för ditt besvär. Till sist går vi igenom en rehabiliteringsplan anpassat efter ditt besvär och utefter de krav du ställer på din kropp med bra träningsrådgivning. Vi vill med behandlingar återskapa god funktion i led och muskler och optimera din kropp till den nivå du vill nå.

Priset för denna behandling är 680 kr kronor för 40 minuter och 960 kr för 60 minuter.

Akuttider på helger/helgdagar debiteras med 1 100 kr. (julafton, nyårsafton, påskafton, midsommarafton 1 300 kr)

Behandlande massage

Massage hos oss är behandlande, en djupgående massage. Vi kombinerar erfarenheter från spa med att leta upp problemområden i olika muskelgrupper. Muskler och bindväv bearbetas med tryck och töjning och även med dryneedling vid behov, för att minska smärt- och spänningstillstånd.

Pris för 60 min är 780 kr och 30 min är 580 kr. 

Dry Needling

Dry Needling är en behandlingsform där vi använder nålar för att effektivt komma åt muskelspänningar som sitter djupt eller i de områden som inte går att nå med händerna. Det kan enkelt beskrivas som djupgående akupunktur och ger väldigt bra resultat på tex. långvariga muskelspänningar. Denna teknik används av alla terapeuter på kliniken.

Rörelseanalys

Rörelseanalysen hjälper dig att hitta dina starka och svaga länkar i din kropp. Det ökar kroppsmedvetenheten, förbättrar förståelsen till olika smärttillstånd och svårigheter i din vardag eller träning.

Sju basövningar analyseras av en av våra naprapater på kliniken under en bokad tid. Här hittar vi eventuella samband mellan skador och dåliga rörelsemönster, vi ”identifierar dina svaga länkar”.

Tillsammans går vi igenom och skräddarsyr ett effektivt och motiverande träningsprogram just för dig och du instrueras i övningarna. Efter 6-8 veckor finns det möjlighet att boka upp en ny tid för uppföljning och att gå vidare till nästa nivå.

Förebyggande - Du börjar jobba med sina svaga länkar som återhämtningspass eller intill ordinarie träning

Prestationshöjande - Individuell träningsprogression 

Rehabiliterande - Rörlighet och styrka utefter krav du ställer på din kropp

Boka din tid för Rörelseanalys för 800 kr 

Vi vill ge dig som stundent 20 % på Naprapatbehandlingar vid uppvisande av studentlegitimation. Vi har även andra rabatter till samarbetspartners, se fliken samarbeten.

Vi på Naprapatkliniken Åre hjälper dig och din kropp till ett aktivt liv med våra individanpassade naprapat- och massagebehandlingar samt rehabilitering på din nivå.

Öppet året runt - Tel: 0647 - 48 51 20 - E-post: info@naprapatare.se - Besök oss på Årevägen 75, 837 52 Åre.