Josefine Berggren

Josefine Berggren är en av de legitimerade naprapater som driver och arbetar på Naprapatkliniken Åre. Hon hjälper patienter genom undersökningsmetodik, massage, nålbehandling och manipulation. Dessutom lägger hon stor vikt på att integrera träning och rehab i sina behandlingar. Hon har själv friidrottat på elitnivå och älskar att utmana sig själv i löpning och friluftsupplevelser i fjällmiljö.

Josefine är vidareutbildad inom nålbehandlingsformen Dry Needling, cert. instruktör i Redcord, behandlingstekniker under och efter graviditet och har dessutom arbetat med handikappidrott genom Svenska handikappförbundet.

Sara Ölvestad

Legitimerade naprapaten Sara Ölvestad driver Naprapatkliniken Åre och är förtillfället mammaledig. Sara har ett brinnande intresse för idrott som avspeglar sig i sitt tänk som naprapat. Hon ger ofta övningar och träningsprogram för en starkare kropp och behandlar sina patienter med massage, manipulation och nålbehandling.

Sara är vidareutbildad inom Outdoor Motion/Utomhusträning, nålbehandlingsformen Dry Needling, behandlingstekniker under och efter graviditet och kroppsstabilisering i rörelse ”Dynamic neural stabilisation”.

Åsa Johnson

Åsa Johnson är certifierad massageterapeut. Hon har en lång och gedigen erfarenhet av elittränade alpina- och längdskidåkare. Hon har även själv meriter från skidåkning och från spa-branschen. Numera arbetar hon med en behandlande massage i kombination med nålar, som hon brinner för.

Nu mer vänjer sig Åsa med titeln pensionär och jobbar endast enstaka dagar och tar därför bara bokningar på förfrågan. 

Jennifer Lenells 

Jennifer är utbildad Hälsocoach och Certifierad massör, personlig tränare och kostrådgivare via bransch rådet för hälsa. Hon jobbar utifrån att se hälsa som ett helhetstänk och individanpassar tiden till kunden. Hon kommer från Alingsås men bor nu tillsammans med min man i Åre.  

När Jennifer inte jobbar åker hon helst alpina skidor och har tidigare dansat på heltid.

 

 

Malin Kronvall

Leg.Fysioterapeut/sjukgymnast med vidareutbildning inom ortopedisk manuell terapi, erfarenhet av behandling av rygg/ nack besvär och idrottsskador.Hon har även vidareutbildning inom stressrelateradbesvär och håller i Mindfulness kurser och yoga, samt föreläser inom hälsa för företag och grupper.

Hon har som målsättning vid behandling att ge snabb smärtlindring och återställa full funktion genom tekniker som bla .mobilisering, manipulation och smärtlindring med akupunktur, rehabiliteringsprogram.

Malin har bott i Åre med sin familj sedan långt tillbaka och driver också Åre yogacenter. 

 

 

 

 

Vi på Naprapatkliniken Åre hjälper dig och din kropp till ett aktivt liv med våra individanpassade naprapat- och massagebehandlingar samt rehabilitering på din nivå.

Öppet året runt - Tel: 0647 - 48 51 20 - E-post: info@naprapatare.se - Besök oss på Årevägen 75, 837 52 Åre.