Josefine Berggren

Josefine Berggren är en av de legitimerade naprapater som driver och arbetar på Naprapatkliniken Åre. Hon hjälper patienter genom undersökningsmetodik, massage, nålbehandling och manipulation. Dessutom lägger hon stor vikt på att integrera träning och rehab i sina behandlingar. Hon har själv friidrottat på elitnivå och älskar att utmana sig själv i löpning och friluftsupplevelser i fjällmiljö.

Josefine är vidareutbildad inom nålbehandlingsformen Dry Needling, cert. instruktör i Redcord, behandlingstekniker under och efter graviditet och har dessutom arbetat med handikappidrott genom Svenska handikappförbundet.

Sara Ölvestad

Legitimerade naprapaten Sara Ölvestad driver Naprapatkliniken Åre. Hon kommer från Stockholm, men lever sedan ett par år tillbaka ett aktivt liv i Åre och trivs jättebra. Sara har tidigare sysslat med handboll och har ett brinnande intresse för idrott. Hon behandlar sina patienter med massage, manipulation och nålbehandling. Hon har stor kunskap inom träning och rehabilitering och ger ofta övningar och träningsprogram för en starkare kropp.

Sara är vidareutbildad inom Outdoor Motion/Utomhusträning, nålbehandlingsformen Dry Needling, behandlingstekniker under och efter graviditet och kroppsstabilisering i rörelse ”Dynamic neural stabilisation”.

Åsa Johnson

Åsa Johnson är certifierad massageterapeut och hyr ett rum på Naprapatkliniken i Åre. Hon har en lång och gedigen erfarenhet av elittränade alpina- och längdskidåkare. Hon har även själv meriter från skidåkning och från spa-branschen. Numera arbetar hon med en behandlande massage i kombination med nålar, som hon brinner för.

Vi på Naprapatkliniken Åre hjälper dig och din kropp till ett aktivt liv med våra individanpassade naprapat- och massagebehandlingar samt rehabilitering på din nivå.

Öppet året runt - Tel: 0647 - 48 51 20 - E-post: info@naprapatare.se - Besök oss på Årevägen 75, 837 52 Åre.